Rebio je také originální gastronomický koncept, zahrnující tři certifikované Bio restaurace v centru Brna. Jako správní lokální patrioti si zakládáme na tom, že nás naleznete opravdu jen v moravské metropoli. Nakonec žít a být bio znamená produkovat a spotřebovávat co nejblíž sobě. Co nás těší je, že tyhle principy se už vlastně stávají normálními.

Už v době našeho založení v roce 2004 jsme se zaměřili na kuchyni založenou na bio surovinách od jihomoravských pěstitelů. Této cestě, spojené s ekologickým zemědělstvím věříme a půjdeme po ní i nadále.

Každý den pro Vás připravujeme nové vegetariánské menu v příjemném prostředí z přírodních materiálů, děláme to rádi a těší nás, že Vám chutná. Prostě, u nás roste s jídlem nejen chuť, ale i radost.


⁕ Mám rád naši překrásnou přírodu a rázovité moravské lidičky, kterým na ní záleží.

⁕ Naplňuje mě štěstím, že osobně znám pole i kvetoucí zahrady plné motýlů a bzučících včel, které obdělávají dobří a pracovití lidé, pěstující pro nás bio zeleninu, ovoce a bylinky.

⁕ A do třetice mám rád velkou rodinu našich zaměstnanců, kteří se starají o to, aby Vám v Rebiu chutnalo a cítili jste se u nás jako doma.

 

Univerzální návod na šťastný a spokojený život se hledá těžko. Pro mě je důležitým střípkem v této mozaice naše motto:

„Nejkrásnější službou člověku je mu s láskou navařit a dát mu najíst.“ (staré přísloví)

RNDr. Miroslav Korbička

Zakladatel společnosti Rebio Sun s.r.o.

Služby, které poskytujeme

Kromě výborného a kvalitního jídla v našich restauracích nabízíme také řadu služeb.

1. Vegetariánský a veganský catering

Zajistíme raut, svatbu, občerstvení na firemní setkání či kongres, nebo rodinnou oslavu.

2. Dorty a zákusky na objednávku

Můžete objednat přes náš nový e-shop.

3. Dovoz jídla domů

Pomocí Wolt a Foodora



4. Prodej dárkových poukazů

Můžete objednat přes náš nový e-shop.

5. Mobilní občerstvení

Vhodné pro outdoor a indoor festivaly a společenské akce.


Rebio tým

Rebio tým se skládá z 30 mladých, ale už zkušených profesionálů. Nejvíce je kuchařů, kterých je 8, dále potom salátářky, cukrářky, pokladní atd. Většina z nich pracuje v Rebiu od jeho vzniku v roce 2004.

Všem vládne neúnavný a nepostradatelný šéfkuchař Vlastimil Kelbl, vegetarián od přírody, zcela oddaný svému povolání.

Hrdi jsme i na náš podpůrný tým 25 středoškoláků a vysokoškoláků, kteří jsou rozseti všude mezi námi. Jsou platnými členy, mají stále dobrou náladu a chuť se podílet na všem, co pro Vás děláme.

Zásady Rebio kuchyně

1. Používáme jen kvalitní potraviny

Kvalita hotových jídel a použitých surovin je v naší práci to nejdůležitější. Preferujeme kvalitu Bio, i proto jsou naše provozy certifikovány jako Biorestaurace.

2. Pokrmy připravujeme šetrným způsobem

Pokrmy připravujeme šetrným způsobem na moderních gastronomických zařízeních:

  • konvektomaty,
  • teplovzdušné trouby,
  • technologie šokového zmrazení atd.

Díky tomu nedochází k jejich znehodnocení tepelnou úpravou.

3. Bohatá a vyvážená strava

U každé nové receptury posuzujeme zastoupení jednotlivých živin (bílkovin, tuků a sacharidů) a mikronutrientů (vitamínů, minerálních látek, stopových prvků atd.) z hlediska jejich účinků na lidský organismus.

4. Nepoužíváme konzervanty

Zásadně nepoužíváme konzervační látky a trans mastné kyseliny obsažené převážně v margarinech a jiných průmyslově vyráběných polotovarech. Při výrobě dezertů a ovocných pohárů se vyhýbáme používání různých cukrářských zlepšujících přípravků, jako jsou barviva, umělá aromata a látky pomáhající zachování vzhledu.

5. Vaříme z širokého spektra ingrediencí

Mimo biosurovin při vaření běžně používáme další důležité ingredience a přísady důležité pro zdravou výživu člověka jako jsou např. mořské řasy, různé druhy zdravých hub, suchých plodů, vzácných rostlinných olejů (lněný, dýňový, panenský olivový) a exotických koření, dále droždí, čerstvé bylinky atd.

6. U nás si vybere každý

Možnost vlastního výběru a kombinace pokrmů z denního menu dle vlastní chuti a dietního režimu.

7. Čerstvá zelenina

Denně vaříme z čerstvé zeleniny, aby nedocházelo k úniku vitamínů, minerálních látek a dalších důležitých živin.

Umožňuje nám to jak každodenní zásobování čerstvou zeleninou a ovocem, tak i vybudované chladírenské kapacity.

8. Každý den něco nového

Průběžně vyvíjíme nové receptury, kde se inspirujeme našimi krajovými bezmasými specialitami, zejména z Valašska.

Využíváme však i zkušeností našich kuchařů ze zahraničních stáží v Asii, Evropě a USA.

9. Diety a dětské porce

Při tvorbě denního menu myslíme i na ty, kteří mají upravený stravovací režim, stejně jako na nejmenší zákazníky, kteří u nás najdou nejen sladké dobroty, ale i jemná dětská jídla.

U každého jídla je uvedeno podrobné složení a stravovací doporučení.

10. Pozitivní energie v našem jídle

Většina našich zákazníků se již stala našimi dlouholetými přáteli. Velice si vážíme Vašeho uznání a podpory, a proto pro Vás vaříme s láskou a radostí.

Naši partneři

Copyright 2024 Rebio Sun s.r.o.. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil: www.stemag.cz